Even voorstellen 


Mijn naam is Nora Franken.

Samen met mijn man Danny en onze kinderen Loes & Guus woon ik in Goes.
Na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik vele jaren als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang gewerkt. In de jaren dat mijn beide kinderen op de basisschool zaten ben ik werkzaam geweest als onderwijsassistente binnen het speciaal basisonderwijs.

In april 2022 heb ik mijn post HBO diploma behaald voor "Puur Gezinscoach" bij Jolijn Hendriks Opleidingen. Vervolgens heb ik in mei 2022 de deuren van mijn eigen praktijk Gezinscoach Nora geopend.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het werken met Poptalk. Deze "poppetjestaal" is een laagdrempelige manier van communiceren met zowel kinderen als volwassenen. Naast de coaching biedt ik traumaverwerkingssessies aan.

Mijn kennis, positieve energie, sterk empathisch vermogen en ervaring neem ik mee naar de coaching. Als (gezins)coach ben ik er voor jou/jullie. We gaan in gesprek, ik observeer, coach zonder oordeel en zal ernaar streven om samen met jou/jullie je weer in je eigen kracht te zetten. 

Naast gezinscoach ben ik ook Poptalkcoach, kindercoach, moedercoach, jongerencoach en oudercoach. Wil je meer informatie bel mij gerust op voor een gratis kennismakingsgesprek.  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info