UGew ondertitel

Welkom op mijn website

Mijn naam is Nora Franken, eigenaresse van praktijk Gezinscoach Nora te Goes.

Dat je op mijn website terecht gekomen bent betekend vast dat je op zoek bent naar laagdrempelige hulp voor jouw gezin, jouw kind(eren) en/of misschien wel voor jezelf. Je hebt al van alles gelezen, geprobeerd, advies gevraagd bij familie en vrienden over waar jij tegenaan loopt maar dit blijkt niet voldoende te helpen. 

Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik luister in eerste instantie naar jullie en zal daarna kijken wat we samen kunnen doen om jullie weer in harmonie en balans te laten komen met elkaar. Om je een idee te geven waar je hulp bij zou kunnen krijgen van mij noem ik hieronder een aantal hulpvragen van andere ouders. 


- Mijn kindje slaapt zo slecht

- Onze tiener doet waar hij zelf zin in heeft, ik bereik hem/haar niet meer 

- Grenzen stellen, hoe doe ik dat?

- Er is constant onrust in huis, kan je helpen om meer rust te krijgen in ons gezin?

- Mijn kind heeft angsten, kan je ons daar bij helpen?

- Mijn kind is zo druk, moeilijk te sturen....

- Ik heb het gevoel dat ik als ouder aan alle kanten tekort schiet.....HELP!


Kortom willen jullie samen met mij onderzoeken wat er nodig is om echt met elkaar in verbinding & balans te komen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Klik voor een gratis kennismakingsgesprek 

 


 

 


  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info