UGew ondertitel


Kennismakingsgesprek

Als je interesse hebt om gebruik te maken van één van mijn diensten biedt ik een gratis kennismakingsgesprek aan. Deze kennismaking geeft jou en mij de mogelijkheid om vrijblijvend te  bespreken wat ik voor jou/jullie kan betekenen. Dit telefoongesprek zal 20 tot 30 minuten in beslag nemen. 


Intakegesprek

Mochten wij samen besluiten dat de coaching zal gaan starten maken we een afspraak voor het intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan we dieper in op de hulpvraag, wensen en bijzonderheden. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats bij jou thuis en indien gewenst bij mij in de praktijk. Het gesprek zal maximaal 1,5 uur in beslag nemen. Daarna zal ik een coachplan opstellen en de eerste coachsessies inplannen.


Coaching

Hoeveel coachsessies er nodig zijn voor jouw gezin, je kind of jezelf zal bekeken worden aan de hand van de hulpvraag. De coaching zal individueel of met meerdere gezinsleden tegelijk zijn, dat bespreken we per coachsessie van tevoren af. 

Als (gezins) coach ga ik uit van de eigen kracht en omgeving van jou en je gezin. Met als uiteindelijke doel het vergroten van de zelfredzaamheid, waardoor jullie weer zelfstandig de draad kunnen oppakken.


 

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info