UGew ondertitel

Wie is Gezinscoach Nora 


Mijn naam is Nora Franken, geboren en getogen in Zeeland.

Samen met mijn man Danny en onze kinderen Loes & Guus woon ik in Goes.
Na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik vele jaren als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang gewerkt. In de jaren dat mijn beide kinderen op de basisschool zaten ben ik werkzaam geweest in het speciaal basisonderwijs.

In april 2022 heb ik mijn diploma behaald voor "Puur Gezinscoach" bij Jolijn Hendriks Opleidingen. Vervolgens heb ik in mei 2022 de deuren van mijn eigen praktijk aan huis: Gezinscoach Nora geopend.

Mijn kennis, positieve energie, sterk empathisch vermogen en ervaring neem ik mee naar de coaching. Als (gezins)coach ben ik er voor jou/jullie. We gaan in gesprek, ik observeer, coach zonder oordeel en zal ernaar streven om samen met jou je weer in je eigen kracht te zetten en je te laten stralen! 

Wil je meer informatie? Bel  of app mij gerust op voor een gratis kennismakingsgesprek.  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info